DIMLDIA

Dingen In Mijn Leven Die Ik Adoreer

Familie, vriendinnen, vrienden, mensen die mij dierbaar zijn en ook lief voor mij zijn.

Dagje met babynichtje doorbrengen die dan heel erg moet lachen om mij en het geweldig vindt als ik zing en dans. Zie je, ik heb wel fans. Ik kan dus wel dansen en zingen. En dan lekker knuffelen en mezelf opvreten omdat ze ZO schattig is. En dan de poepluiers aan iemand anders overlaten HAHA.

Mijn verloren kind aka mijn kat Sieper, die bij nader inzien toch meer weg had van een lapjeskatachtige, maar dat terzijde. En natuurlijk al mijn wijlen andere katten, RIP enzo.

Een dagje Loveland met Sem en Marieke en random mensen. Thanks broederlief.

Mijn iPhone is af en toe wel leuk.

Kerst. JA VIND IK ECHT LEUK JA. ONDANKS DE “STRESS” DIE IK ZELF NOOIT ERVAAR MAAR ANDERE MENSEN BLIJKBAAR WEL.

Afvallen. Al vind ik het zonder liefdesverdriet leuker.

Chocoladecakejes maar daar kom je dus van aan.

Disney Channel hihi ik durf het bijna niet toe te geven.

Verse sapjes.

Twitter. Facebook. Social Media. Andere manieren waarop ik mensen in de gaten kan houden en als ze dat niet doorhebben is het stiekem nog leuker. Niet denken dat ik een stalker ben aub.

Strand. Zee. Zwembad. Zon. Warm land. Wil ik heel gauw heel graag weer heen.

Als ik iets ga koken en het dan lukt en mensen het lekker vinden. Like oh my god, ik kan dus wél een beetje koken.

Mensen bedienen die veel fooi geven. Of mensen bedienen die Peter R. de Vries blijken te zijn en dat ik dan dus doe alsof ik dat de normaalste zaak van de wereld vind en dus niet laat merken dat ik denk van ‘Dude jouw programma is het enige SBS-programma wat ik echt heel tof vind en jij bent ondanks wat andere mensen ook van je mogen denken toch wel een journalistieke baas’.

Leven in Amsterdam. En hier fietsen enzo.

OHJA HOE KAN IK DAT NOU NIET EERDER HEBBEN OPGESCHREVEN: SHOPPEN EN SCHOENEN EN KLEREN  EN PARFUM EN SIERADEN EN WOAAHHH.

Nagellak.

Tripjes naar Antwerpen of Leuven of Brussel of andere leuke plaatsen in België. I love België. Of Berlijn. Of iets anders leuks. Of eigenlijk vind ik reizen naar welke plaats dan ook wel tof, al moet ik het nog veel meer doen.

Lezen. En dan vooral dat je dan zo begint in een boek en je vindt het zo fucking vet dat je de hele tijd wilt lezen en dan heb je het opeens binnen een dag of een paar uur uit.

Als je gaat slapen in een net verschoond bed. VIND IK ZO LEKKERRR.

Mensen die de Nederlandse taal perfect beheersen. En interpunctie vind ik ook vaak leuk.

Schrijven. Duh. Logisch.

En nog zoveel meer dingen maar dan wordt dit wel een erg lange blog en zijn jullie overmorgen nog bezig, dus ik zal de adorerende en hekelende blogjes misschien wel vervolgen. Part two enzo. Waarbij de dingen die ik adoreer logischerwijs overwinnen.

Advertenties

3 Reacties op “DIMLDIA

 1. Wakker worden naast manlief en hem dan dwingen een koffie voor je te maken en daarna een ochtendhumeur hebben en dan hem stiekem observeren en denken: GODDAMN, wat houd ik toch van je.

  Goede muziek (vooral als het hippie is he Rox), een peuk en een koffie/wijn in de zon.

  Tosti hawaii.

  Dat blijkt dat iemand die je niet goed kent een onverwachts waardevol persoon is in je leven.

  Als blijkt dat ik 2 liter water per dag gedronken heb.

  Stappen met toeristen. Blijft mijn ding.

  Man, ik kan nog wel uren doorgaan. La vie is geweldig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s