Tetten, boobies, tieten, borsten

blgbrstnNet zoals het cliché dat vrouwen die te dun zijn daar niet over mogen zeuren, is er een cliché dat vrouwen met grote borsten hun mond ook maar dicht moeten houden. Als je grote borsten hebt, heb je geluk. Grote borsten zijn leuk en enig en mannen vinden grote borsten helemaal fantastisch.

Mensen, grote borsten zijn niet leuk. En mannen vinden ze niet fantastisch. En ik kan het weten, want ik ben ‘gezegend’ met tetten van het formaat XL terwijl mijn kledingmaat toch echt niet verder gaat dan S/M. Ik hoef hier niet aan toe te voegen dat kleding kopen regelmatig een ramp is.

Hebben jullie er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht hoe verdomd achterlijk het eruit ziet als je als rondborstige dame een rugzak draagt? Want als rugzakdrager wil je natuurlijk een rugzak met een beetje status, zo eentje die zegt van yo dit is echt een serieuze rugzak waarmee je serieuze rugzak dingen kunt doen. Ik heb er eentje van The North Face en ook eentje van Herschel. Maar die rugzak wil je ook ten volste benutten en dus wordt dat ding vaak zwaar. Dan doe je die haakjes dicht, en waar die haakjes bij normale mensen zo rond borsthoogte worden vastgeknoopt, kan dat bij mij niet. Ik moet dat ding dus onder mijn borst dichtknopen waardoor het lijkt alsof ik mijn borsten een soort van wil pushen terwijl je dat helemaal niet wilt, maar je wilt wel een rugzak dragen want je draagt verdomme door die tieten al een paar extra kilo mee dus een rugzak is dan gewoon het fijnste maar mensen kijken je aan alsof je LoLo Ferrari herself bent.

Of het zogenaamde weetje dat alle mannen dol zijn op grote tieten. NEE. De meeste mannen vinden kleinere subtiele borsten veel mooier, ik trouwens ook. Van mij hadden die meloenen wel mogen stoppen bij een mooie B of C cup. De mannen die toch geïnteresseerd zijn in grote borsten, zijn ook vaak de mannen die denken dat vrouwen met grote borsten geen enkel zinnig woord uit kunnen brengen en enkel dienen als lustobject. En dus breng ik zo’n “Zo jij hebt echt dikke tietuh hehehe” gesprek vaak op de Russische politiek anno de jaren ’80 en ’90 zodat ik verlost ben van de zoveelste vent die mij alleen aanspreekt omdat mijn boobies boven gemiddeld zijn (en ik ook nog toevallig blond haar heb, de ultieme combi).

Ik mag nooit zeggen dat ik mijn borsten niet leuk vind. Dat komt mij op een storm van kritiek te staan van andere vrouwen, met opmerkingen als “Geef maar een beetje aan mij!” of “Zeur niet man, jij hebt tenminste grote tieten” en “Jij mag echt niks zeggen met je pornocup”. Meiden, dit is kwetsend. Evenals de jaloerse en venijnige blikken en de zogenaamde “blij dat ik niet van die achterlijk dikke dingen heb” verhalen. Ik heb er tenslotte ook niet voor gekozen.

Het is niet leuk om veroordeeld te worden als je ook eens een wat lager uitgesneden shirt draagt. Het is niet leuk om na te denken over wat je aandoet omdat je anders als slet wordt bestempeld. En echt, ik weet al dat ik flinke memmen heb, daar hoef je me niet nog eens op te wijzen.

Maar natuurlijk zijn borsten ook een vrouws kostbaarste bezit, het bewijst dat je een vrouw bent en dat is iets om trots op te zijn. Dus ik houd ook van ze, heus waar. En gelukkig zijn er ook mensen die oprecht mijn borsten bewonderen en er respectvol over kunnen praten. Fijn, want ik moet er nog wel even mee doen.

Advertenties

8 Reacties op “Tetten, boobies, tieten, borsten

 1. Tja je wordt wel als een BBBB gezien, big boobed blonde bimbo. En ja je zou maar net een man leuk vinden die niet van grote borsten houdt. Of nog erger een man die kleine handen heeft en dus gigantische ego issues krijgt omdat hij letterlijk z’n handen er (te) vol aan heeft. Bloesjes die altijd op springen staan, shirtjes die mooi passen tot aan je boezem en dan niet meer….dan nog ook HOOGENBOEZEM heten…waarbij je uiteindelijke titel Alissa “big boobs” Hoogenboezem wordt.

  In andere woorden ik leef met je mee en ben blij dat je het eindelijk ter sprake brengt. Want ook al hou ik van mijn meiden, wil ik ze ook heerlijk kunnen afkraken zonder dat je wordt aangevallen door dames met mindere maat.

  Go Rox.

  Peace out!

 2. Ik heb eigenlijk precies het tegenovergestelde. Dat ik soms even moet voelen om te checken of ze er nog wel zitten. En als ik een weekendje ongezond leef, is m’n buik zowat boller dan wat daar boven zit. Tegenwoordig doe ik ook nog wat krachttraining dus dan blijft er helemaal niks meer over. Je zou haast zeggen dat het nooit goed is hè 😦

 3. Kan dit alleen maar beamen. En…. er aan toevoegen dat sommige mannen ook acuut denken dat je ogen zo’n 40 cm lager zitten. Heel typisch. Zelfs zo erg dat ze vaak zeggen dat ik mooie bruine ogen heb!! En dat terwijl ik met behalve maat heul veul ook gezegend ben met BLAUWE ogen. Kan alleen maar hopen en duimen dat de borsten van dochterlief wel stoppen bij mooie C. Maar…. Ik vrees t ergste

 4. Bij mannen heb je eenzelfde soort taboe. Als je gezegend bent met wat extra’s daarbeneden, dan wordt daar in principe OF lacherig over gedaan OF je wordt gek aangekeken. En, ja, ik kan er doorgaans best omheen werken met wat wijdere broeken of langere truien. Maar er zijn situaties waar dat niet zo goed werkt (sauna of zwembad anyone?) of waar dat helemaal niet wenselijk is (“hoezo, je denkt dat niet gaat passen?”).

  Niet dat je er over kan praten met vrienden, want die vinden het vooral een luxeprobleem en vinden dat je niet moet zeuren! Oh well…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s