Zes dingen die je niet van mij zou verwachten

rxpt1. Ik ben eigenlijk erg gesloten
Iets wat veel van jullie in eerste instantie misschien niet willen geloven, want wat voor verhalen staan er wel niet hier op deze blog? Maar het is echt waar, ik laat zelden het achterste van mijn tong zien. Ik kan heel erg lang ergens mee zitten, voordat ik uitspreek wat mij dwars zit. Hier wordt mijn omgeving wel eens gek van, maar ik moet alles eerst even in mijn hoofd verwerken voordat ik het met anderen deel.

2. Ik houd niet van verandering
Dat klinkt vast heel gek uit de mond pen van iemand die eerst naar België is verhuisd en daarna naar Maleisië, maar het is echt waar. Ik ben doodsbang voor verandering en laat het liefst alles zoals het was. Maar ik weet natuurlijk ook wel dat je daardoor zoveel mooie dingen in het leven misloopt, en daarom probeer ik mezelf altijd te pushen toch voor iets nieuws te gaan. En wat blijkt? Verhuizen naar België heeft me gelukkiger gemaakt dan ooit, en tegen de verhuizing naar Maleisië heb ik ook totaal niet opgekeken!

3. Volgens mij word ik volwassen
Ik wil niets liever dan mijn studie- en creditcardschuld afbetalen, ik hoef niet meer elk weekend uit, ik vind het heerlijk om de was te doen, schoonmaken is ook geen probleem en over een paar jaar wil ik een gezin hebben. Shocking, I know.

4. Ik sport vijf keer in de week
Het is niet aan me te zien, maar dat kan ook komen doordat dit schema nog niet zo lang bestaat. Een beetje vals spelen dit dus, maar ik ben zo trots dat ik het volhoud dat ik het toch wilde vermelden!

5. Ik ben een moederskindje
Again, hoe rijmt dat in godsnaam met verhuizen naar andere landen? Geen idee, maar man wat ben ik afhankelijk van mijn moeder. Het is de laatste jaren iets minder geworden, maar nog steeds neem ik liever geen beslissing zonder dat zij er van weet. Ik mis haar dan ook echt het allermeeste van iedereen en zou soms alleen maar even een knuffel willen. Iemand al ontdekt hoe we onszelf kunnen teleporteren?

6. Ik weet totaal niet wat ik met mijn leven wil
Ja, ik heb een eigen bedrijfje. Ik wil inderdaad kindjes en schrijven vind ik leuk. Maar ik weet echt absoluut nog niet wat ik nou het állerleukste vind om te doen op werkgebied en wat ik ook jaren vol zou kunnen houden. En eerlijk gezegd, maakt me dat best wel nerveus. Ik zou graag mijn hele leven al gepland hebben (wel zo makkelijk), maar weet ook wel dat dat niet kan. Dus waar ik mezelf push om verandering ook een kans te geven, probeer ik het nu een beetje los te laten dat ik nog niet weet waar mijn wandelpad naar zal leiden. Moeilijk, maar het gaat steeds beter!

Advertenties

5 Reacties op “Zes dingen die je niet van mij zou verwachten

  1. Leuk en interessant dit te vernemen.
    Dit had ik in jou niet gezien.
    Een mens heeft toch veel verborgen kantjes.
    Moest iedereen zich kunnen uiten er zouden minder misverstanden in de wereld zijn.
    Er zou meer peis en vree zijn op de wereld.

  2. Heel openhartig 🙂 en wat leuk dat je naar Maleisië bent verhuisd! 🙂 Ik denk dat je eerder veeeel avontuurlijker bent dan menig ander wat dat betreft 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s