Foto Van De Week – Langkawi

Elke maandag plaats ik een foto die ik de week ervoor heb gemaakt en die mij in die desbetreffende week het meest heeft aangesproken. 

LNGKW

Allereerst natuurlijk mijn welgemeende excuses. Het is pas week twee, en ik plaats de foto al twee dagen later dan zou moeten. Maar ik heb een goede reden. Ik had namelijk geen bereik op Langkawi, het eiland waar ik van zaterdag tot en met dinsdag vertoefde. Ik was er een maand geleden ook al en dat smaakte naar meer. Heel fijn dus, dat De Belg met een verrassing kwam: het Suikerfeest vieren op Langkawi.

We hebben het echt heerlijk gehad. We hadden een scootertje gehuurd waarmee we het hele eiland af hebben gecrosst. Ik heb geen rijbewijs, maar heb natuurlijk wel stiekem een heel klein stukje gereden. Echt heel klein, want op drukke wegen durfde ik niet zo goed. We hebben vooral allerlei strandjes opgezocht, hebben gewoon genoten van de natuur en de uitzichten en hebben ook een jetski gehuurd. GENIAAL. Ik had het nog nooit gedaan, maar vond het fantastisch. En als je zelf dat ding bestuurt, is het veel minder eng dan als je achterop zit (De Belg ging nogal snel, ik blijkbaar ook maar hey als ik zelf dat stuur vastheb, val ik er niet af).

De foto hierboven is gemaakt bij Sugar Restaurant. Toen ik vorige keer met goede vriend T. en zijn goede vriendin B. op Langkawi was, hadden zij dit restaurant per toeval ontdekt. De zonsondergang was er echt PRACHTIG. Ik wilde er dus heel graag met De Belg heen en zo geschiedde. Op zondag hebben we hier de dag afgesloten en mijn lover vond het al even prachtig als ik. Ik kijk terug op een paar heerlijke, romantische dagen.

Advertenties

5 Reacties op “Foto Van De Week – Langkawi

  1. Als je je rijbewijs haalt leer je geen scooter rijden hoor, hihi…gewoon volgende keer 2 scooters huren en gaaaaaann!!

  2. Erg mooi en een gezellig stukje om te lezen. Het enige wat me tegen staat is de Twitter met de eis om het snel te lezen. Soms hebben we ook nog andere dingen te doen, maar daar heb je natuurlijk geen zicht op, in luilekkerland!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s