Foto Van De Week – Marc by Marc Jacobs

Elke maandag plaats ik een foto die ik de week ervoor heb gemaakt en die mij in die desbetreffende week het meest heeft aangesproken.

mbmjHet is misschien een beetje een onduidelijke foto, want ik heb een still van een opname gebruikt. Dit omdat ik al dagenlang (lees: twee dagen) probeer om een goede foto van deze tas te maken, maar de waarheid is gewoon dat deze tas het mooiste is als je ‘m draagt en niet als je ‘m neerlegt om een foto te maken. Maar goed, dat even terzijde.

Ik zag deze tas ergens in juni, toen ik aan het shoppen was met onze op bezoek zijnde goede vriend T., en ik was direct verliefd. Ik ben in september jarig en voor mijn begrippen is dat in juni dan al bijna, dus ik was allang bezig met nadenken over een verjaardagscadeau. De Belg wilde wel eens een mooie vrouwelijke tas zien bij mij, en dus dachten we heel lang dat het verstandig was als hij een Michael Kors tas als verjaardagscadeau zou kopen (wel eentje van de betaalbare modellen natuurlijk). Echter, ik was dus nog nooit in de Marc by Marc Jacobs winkel geweest, tot die bewuste dag in juni, en toen dacht ik WIE THE F IS MICHAEL KORS, MARC JACOBS IT IS!

Toen De Belg een paar weken geleden een vrije dag had, en we in de buurt rondliepen waar ook de Marc by Marc Jacobs winkel zit, heb ik hem meegelokt en even subtiel iets over de tas verteld (IK BEN ER SUPERVERLIEFD OP HIJ IS ZO MOOI HET IS WARE LIEFDE). Het toeval wilde dat de sale net begonnen was. Moet je zo’n kans laten liggen met maar een beperkt aantal van deze tassen in stock? Wij dachten van niet. Lover kocht de tas (ik draaide me voor de vorm even om) en het werd allemaal netjes ingepakt. Thuis verstopte hij de tas, want het plan was nog steeds om deze pas op 12 september cadeau te doen.

Dat hielden we een tijdje vol maar ik werd steeds verdrietiger omdat ik wist dat er ergens een Marc by Marc Jacobs tas in het huis lag, maar ik mocht ‘m niet gebruiken. We stelden in dat ik er elke dag vijf minuten naar mocht kijken en de tas dan ook even aan mocht raken. Dat hielden we ook een tijdje vol maar afgelopen weekend barstte de bom en besloten we dat het voor iedereen beter was als ik de tas al in gebruik mocht nemen.

Voor mijn verjaardag krijg ik nu denk ik een lolly maar dat neem ik maar voor lief, want deze tas en ik, we zijn voor elkaar gemaakt.

Advertenties

Een Reactie op “Foto Van De Week – Marc by Marc Jacobs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s