Foto Van De Week – Flits

Elke maandag plaats ik een foto die ik de week ervoor heb gemaakt en die mij in die desbetreffende week het meest heeft aangesproken.

flts

Een paar weken geleden zag ik op de Facebook-pagina van de Nederlandse Vereniging van Maleisië een oproep staan. Ze zochten nieuwe mensen om te schrijven voor Flits, een magazine dat ze maandelijks uitbrengen. ‘Op mijn lijf geschreven’, dacht ik natuurlijk direct. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en ook in Maleisië mijn schrijfkunsten aan de man te brengen.

En zo geschiedde. Ik was van harte welkom en voor het september nummer schreef ik twee artikelen. Afgelopen weekend kregen we het magazine in de bus en het was echt leuk om mijn schrijfsels terug te zien. Toevallig hadden we gister ook een bbq van de NLvM, en dat was het eerste event waar we heen zijn gegaan sinds we lid zijn geworden. Het was superleuk, we hebben enorm toffe mensen ontmoet, en ik heb natuurlijk iedereen op het hart gedrukt de Flits aandachtig te lezen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s