25

25jrOh. My. God. Ik ben vanaf vandaag 25 jaar. Ik vind het nogal wat. Ik vind er nogal wat van.

Vroeger zei ik altijd dat het leven na je 25e wel op zou houden. Want als je 25 wordt, dan ben je oud. En als je oud bent, heeft het leven geen zin meer. Daar denk ik nu natuurlijk ietsje anders over. Want ik ben nu 25 en vind mezelf dus nog helemaal nog niet oud. Sterker nog: om nou te zeggen dat ik mijn leven lekker op de rails heb, mwah.

Ik ben erg gelukkig. Maar er is nog een heleboel te leren. Er zijn nog zoveel dingen die ik niet weet, er is nog zoveel te ontdekken. En dat vind ik helemaal niet erg. En daarom is 25 worden zijn ook niet zo erg als ik vroeger dacht.

Het afgelopen jaar is er alweer een heleboel veranderd. Het lijkt wel dat hoe ouder je wordt, hoe meer er in een jaar veranderd. Waar er vroeger qua leven en levensfase in twee jaar (bijvoorbeeld tussen je 14e en 16e) niet zo heel veel veranderde, lijkt dat nu wel zo. Vorig jaar op mijn verjaardag had ik net een superleuk leven in Antwerpen opgebouwd, en nu, een jaar later, ben ik daar volop mee bezig in Kuala Lumpur. En geloof me als ik zeg dat er tussen die twee steden grote verschillen zijn op te merken 😉

En niet alleen tussen die twee steden, ook op persoonlijk vlak ben ik wederom gegroeid. Mijn studententijd lijkt definitief over en ik ben volop uit aan het vinden wat ik nou het allerleukste vind om te doen en waar ik graag mijn centjes mee zou willen verdienen (ehh, bloggen en vloggen als het even kan). De Belg en ik hebben uiteraard een nog betere relatie dan vorig jaar. Want als je samen zo’n enorme verandering en verhuizing goed kunt doorlopen, wat kun je dan niet aan? Niets, zo hebben wij het idee. Us against the world baby!

Ik ben 25 en ik vind het niet erg. Ik ben niet oud. Ik ben hooguit weer iets wijzer en volwassener geworden. En ik heb zoveel zin in de komende jaren. Nog meer leren, nog veel wijzer worden, nog meer groeien als mens. En hopelijk op een dag ook financieel onafhankelijk zijn, want come on, mama die je ziektekostenverzekering betaalt, dat moet zeker voor je 26e 27e 28e 29e 30e wel afgelopen zijn! 😉

Advertenties

2 Reacties op “25

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s