Foto Van De Week – Taman Negara

Elke maandag plaats ik een foto die ik de week ervoor heb gemaakt en die mij in die desbetreffende week het meest heeft aangesproken.

ltbrkh

Van zaterdag 13 september tot en met dinsdag 16 september zaten wij diep in de jungle. Oké, niet superdiep, maar wel zo diep dat ik in de verre omtrek echt nergens bereik had. Het was één van de gaafste dingen die ik ooit heb gedaan. En niet alleen vanwege alle dieren die ik heb gezien (zo lag er een tapir achter ons huisje en lief dat ie was).

Natuurlijk deden we jungle trekkings, maar nog leuker vond ik het om met bootjes te varen. Vooral de tocht op maandag, eigenlijk onze laatste grote activiteit, was te tof. De boottocht zelf was al supergaaf, en daarna moest je nog een stuk door de jungle trekken. Er was wel een pad, maar dat was echt gefabriceerd doordat de mensen dat zelf voor elkaar hadden gekregen. Veel klimmen, veel klauteren, oftewel alles wat ik tof vind. Na dat avontuur kwam je bij een stel rotsen met kleine waterval uit, en daar kon je zwemmen. Lata Berkoh heette de plek.

Ik ben een waterrat en vond deze tocht echt helemaal te gek. Ik trok gelijk mijn kleren uit en sprong in het water, liet me meedeinen met de stroming, zat op een rots (je ziet mij in de verte) en speelde met onze GoPro camera. Jammer dat we op een gegeven moment weer terug moesten, maar we moesten voor het donker met de boot weer terug.

Nogmaals, het is één van de allervetste die ik ooit heb gedaan. Ik weet zeker dat we nog eens teruggaan, want ik heb alleen maar liefde voor die vier dagen.

Advertenties

2 Reacties op “Foto Van De Week – Taman Negara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s