Foto Van De Week – Ik hartje vis

Elke maandag plaats ik een foto die ik de week ervoor heb gemaakt en die mij in die desbetreffende week het meest heeft aangesproken.

fshfrm

Ik hartje vis. Maakt niet uit wat voor vis het is, ik eet het. Zeker schelp- en schaaldieren vind ik fantastisch. Niet echt vegetarisch verantwoord nee, maar goed, ik stam uit de tijd dat je nog prima vegetarisch kon zijn terwijl je wel gewoon vis at. Dat heette toen ook nog vegetarisch.

De Belg had vorige week een leuke verrassing. Op maandag gingen we eten bij de Veg Thai Fish Farm in Ampang, een stad naast KL. Of nouja, in Ampang… Je moest wel even een stuk door de bergen. Supervet eigenlijk, want op een gegeven moment kwamen we bij een uitkijkpunt waar vandaan je de skyline van KL kon zien. Het was dus nog even wikken en wegen voor deze categorie, maar uiteindelijk heb ik voor deze collage gekozen, want ik hartje vis.

Het restaurant zelf zat in the middle of nowhere en was best wel groot. Bij het begin al zag je de grote bakken met vis erin. En wat ook gelijk opviel: een bbq. Ik hartje vis, maar ik hartje vis op de bbq nog veel meer! In plaats van één gerecht te kiezen, opteerde ik dus voor meerdere kleine porties. Ik had garnalen, inktvis, een schelpdier wat ik niet kende en een oester. Ik heb echt ZO. ENORM. LEKKER. gegeten!!

Echt, deze visboerderij (vrij vertaald, laat me) is een aanrader voor iedereen die in de buurt van KL is. Ehh ja, en toegang heeft tot een auto. Want die bergweggetjes he.

Advertenties

Een Reactie op “Foto Van De Week – Ik hartje vis

  1. Een gebakken zalm met aardappeltjes en bloemkool ofzo. Heerlijk. Of een vispotje met inkvis, garnalen etc. is ook prima! Maar gewoon een biefstukje of een bal gehakt blijft ook lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s