Vijf mensen die seriously hun leven moeten beteren

kkjs – Die ene bejaarde man in de lift
Meneer, u drinkt teveel en ik weet dat mijn borsten prachtig zijn, maar het is echt heel onbeleefd om er gedurende de hele liftrit naar te staren, en zeker als ik niets met decolleté aanheb. Dus doe iedereen een plezier, laat dat laatste wijntje staan en kijk gewoon naar voren in plaats van naar mijn boezem.

– Die ene taxichauffeur die iedereen oplicht
Dat je een extra zakcentje wilt verdienen, snap ik best. Maar dat je makkelijk 100 euro voor een rit gaat vragen die eigenlijk maximaal 20 euro kan zijn, vind ik wel heel gortig. Heel jammer voor je dat ik hier al meer dan een half jaar woon en er dus niet intrapte. En die stomme grijns met de mededeling dat je het toch altijd kunt proberen, irriteerde me mateloos.

– Dat ene kind dat me altijd natspuit als ik bij het zwembad lig
Er komt een dag dat ik mezelf niet meer kan inhouden en niet meer vriendelijk ga vragen of je dat alsjeblieft niet wilt doen. Nee, want er komt een dag dat ik je oppak en over het hek heen gooi. Ja boeiend dat jij dat niet wil, ik wil verdomme kunnen zonnen zonder bang te hoeven zijn voor een waterpistool. Kutkind.

– Die ene ober in dat ene restaurant op het vliegveld
Gedraag je nou niet alsof je de last van de hele wereld op je schouders draagt, want er zijn altijd mensen die het slechter hebben. Bijvoorbeeld je landgenoten zónder baan, zonder inkomen, zonder ingebouwde fooi van 10% terwijl je het niet verdient.

– Ikzelf
Eet meer groente en minder koekjes.

Advertenties

2 Reacties op “Vijf mensen die seriously hun leven moeten beteren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s