Foto Van De Week – Ladies night

ldsnght

Life in Kuala Lumpur wordt steeds beter. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, ben ik helemaal niet zo goed in vrienden maken. Ja, ik ben spontaan en open, maar ik vind het best eng om op iemand af te stappen en te zeggen “hey, wil je vrienden worden?”. Nee, dat is niets voor mij.

Toch heb ik al een aantal leuke mensen leren kennen, waaronder twee toffe meiden van mijn leeftijd. En via één van die meiden kwam ik tot de ontdekking dat het op woensdag ladies night is in KL. En ladies night betekent, gratis drank in elke kroeg in Changkat (uitgaansarea)! Dat hoef je mij natuurlijk niet twee keer te vertellen.

Vorige week woensdag was het dus weer zover: ladies night. Hoe hard je het ook tegen wilt gaan, op een gegeven moment ben je gewoon ronduit lam. Ze blijven je maar bijschenken, de vodka vloeit rijkelijk. En hoe hard je het ook tegen wilt gaan, op een gegeven moment kom je in de relfase… Nouja, ik dan.

Ja, het was woensdag weer goed raak. Er is hier een daar een flyertje gejat van de bar. Valt nog best mee. En tenslotte, bestond er niet zoiets als “no good story ever started with ‘this one time I was eating a salad'”? Precies.

Advertenties

Een Reactie op “Foto Van De Week – Ladies night

  1. Nou, ik heb laatst iemand in de bus een salade zien eten en doordat er geremd moest worden gooide de eter uit reflex dat hele bakje over een medepassagier. Dat was wel een enerverende afsluiting van een anders door colleges gevulde dag… :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s