Foto Van De Week – Vriendinnetjes in Sydney

sdny

De mensen die mij volgen op Facebook of Twitter, hebben vast wel doorgehad dat ik vorige week in Sydney, Australië was. Ik vertrok op vrijdag oktober en na een vlucht van ACHT hele uren was ik dan eindelijk daar: de woonplaats van bff Sem.

Ik wilde al jaren naar Sydney, maar vanaf Nederland respectievelijk België is dat moeilijk en duur. Vanaf KL is dat iets makkelijker. En dus smeedde ik met ander lief vriendinnetje Sab een plannetje. Zij woont nu in Byron Bay, op een uurtje vliegen van Sydney, en we wilden heel graag op hetzelfde moment in Sydney zijn. Gelukkig vond Sem dat ook een prachtig plan.

Het was echt enorm leuk, gaaf, geweldig, fantastisch en nog veel meer. Sem heeft ons zoveel dingen laten zien. We hebben genoten van de stad, van het strand en van elkaar. Sab ging op woensdag 5 november weer weg, en toen was ik nog eventjes met Sem (en natuurlijk haar vriend Cam) samen. Wederom was dat een heerlijke tijd.

Ik kan jullie zoveel over deze week vertellen, maar dat bewaar ik nog heeeel eventjes. Ik kan jullie wel alvast verklappen dat er woensdag een filmpje over Sydney online komt!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s