Foto Van De Week: Smile

sml

Afgelopen weekend was ik in het gezelschap van een aantal hele leuke mensen aan het picknicken in één van de parken in KL: Taman Tasik Titiwangsa. De vrouwen zorgden voor het eten, de mannen voor de drank. Verder wist ik al dat de mannen kleedjes zouden vergeten, dus had ik voor het gemak ook nog een zooi handdoeken in mijn tas gepropt.

We installeerden ons op een leuk plekje aan het water en stalden al het eten uit. Af en toe voelden we een regendruppeltje, het is tenslotte regenseizoen, maar de bomen boden genoeg beschutting en we lieten ons niet tegenhouden. Meer mensen waren op het idee om naar het park te gaan en het resultaat was een gezellige mengelmoes van allerlei verschillende culturen.

We werden ook een paar keer aangesproken in het park. Eerst door een aantal studenten, die verwonderd waren over een paar van die blanke toeristen in het park buiten het stadscentrum. Nog leuker vonden ze het toen we vertelden dat we hier woonden. Daarna werden we aangesproken door de mensen op de foto.

De mensen hierboven waren bezig met een campagne omtrent lachen. Nu lach ik nogal graag en dat hadden ze direct door. Ik werd geïnterviewd en moest vragen beantwoorden over of een glimlach de wereld kan veranderen. Wat mij betreft wel! Want met een glimlach kun je laten zien dat je open staat voor anderen, dat je goed in je vel zit en dat je niet van plan bent mensen zomaar te veroordelen.

“A smile is the prettiest thing you’ll ever wear”, was de boodschap. Ik ben het helemaal met ze eens.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s