Foto Van De Week: Masquerade/Een Weekend Vol Liefde

msks

Ik heb niet anders dan goede woorden over afgelopen weekend. Ik was blij, ik was gelukkig, het was een weekend vol liefde.

Sinds een paar weken heb ik een fantastisch groepje mensen om me heen verzameld. Helaas zijn er al een paar weg (stages houden ooit op) maar er zijn er ook een aantal bijgekomen. In welke samenstelling dan ook (interns of de hardcore expats), het is altijd gezellig en in een korte tijd hebben we al ontdekt hoe we de grootste lol met elkaar kunnen hebben.

En dan is het in het weekend natuurlijk dubbel feest! Want dan is iedereen vrij, hoeft er geen rekening gehouden te worden met werk (die ene maandag na de pubquiz doorgaan tot 03.30 was toch niet zo’n geweldig plan, vonden we allemaal), en kunnen we los tot de max. Zoals afgelopen vrijdag. We begonnen op een ware masquerade party. Ook onze lieve logeetjes E. en M. gingen mee. Droeg je een masker? Dan kreeg je gratis drank. Een deal die wij uiteraard niet konden weerstaan. Na het maskersfeestje gingen we naar een technotent om te eindigen in Zouk, de bekendste club van Kuala Lumpur.

Uiteraard had iedereen het zaterdag een beetje moeilijk, maar een paar uurtjes zwembad, sauna en films maakten dat weer goed en al gauw ontstonden er plannen voor zaterdagavond en zondag. (IKEA & SUHSI, MY FAV!).

We kennen elkaar nog niet zo lang en niet iedereen kent elkaar even goed. Een bij elkaar geraapt zooitje. Maar we vermaken ons berenbest, en volgens mij gaat dat nog lang zo blijven! En dat vind ik dus alleen maar liefde waard.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s