Foto Van De Week + 10 Random Facts Tag

pblsOmdat ik jullie niet wéér wilde vervelen met een verhaal over hoe fantastisch uitgaan is sinds ik hele leuke vrienden heb, koppel ik de Foto Van De Week deze maandag aan een tag die ik van Judith kreeg: de ten random facts tag. Dus bij deze zal ik jullie vervelen met tien feitjes over mijzelf:

1. Ik heb echt een obsessie voor opblaasdieren.
Zoals je op de foto ook heel duidelijk kunt zien. Deze foto is gister gemaakt in een hypermarket hier in KL en het was alsof ik in de hemel terecht kwam. IK HOUD ZO ERG VAN OPBLAASDIEREN en ik mis mijn Fransos dan ook heel erg, maar mijn neefje en nichtje zorgen vast heel goed voor hem (aka tegen een toen 1-jarige en 3-jarige kun je niet echt nee zeggen als ze jouw opblaasdier willen hebben).

2. Ik ben heel erg speels.
Ik speel echt altijd en overal. Voorbeeld: als ik ’s avonds eerder naar bed ga dan De Belg, verstop ik me onder de dekens en ben dan oprecht verbaasd dat hij me vindt. Meer voorbeelden laat ik achterwege, om dit niet nog genanter te maken dan het al is.

3. Ik houd niet van honden. 
Ik haat ze niet hoor, maar ik heb er ook niet zoveel mee. Tenzij ze ongeveer zo groot en zo zacht zijn als een kat. Dan vind ik ze leuk.

4. I fell in love with Malaysia ánd with KL
Sommige mensen zijn niet zo overtuigd van Kuala Lumpur als ze hier komen. Maar kom op, in twee dagen alle toeristische dingen afgaan, gaat je nooit dat speciale gevoel geven. Maar ergens echt leven wel. Picknicken in een park waar geen toeristen komen, de leukste kroeg voor Ladies Night, een prachtig natuurgebied om te hiken… Je moet het maar net weten, en ik weet het. En wat betreft de rest van het land: prachtig. Soms ruw. Maar prachtig.

5. Ik heb volgens sommigen een slechte muzieksmaak
Mijn muzieksmaak is breed. Ik luister naar bijna alles. En daar zit gelijk ook het probleem. Broederliefde, B-Brave, Avicii… Bij mij staat het allemaal in playlists, tot groot ongenoegen van mijn lieve Vlaming. Maar het zingt zo lekker mee!

6. Mijn langetermijngeheugen is heel goed
Ik kan me nog zo herinneren wat ik op een willekeurige dag in 1998 voor kleren droeg. Mijn kortetermijngeheugen is dan weer niet megaspetterend.

7. Ik denk steeds vaker in het Engels
Ik praat bijna alleen maar in het Engels en soms kan ik zelfs niet op een Nederlands woord komen. Best gek, tenslotte praat ik met De Belg wel Nederlands Vlaams en schrijf ik in mijn moedertaal, maar elke dag een andere taal spreken doet toch iets met je.

8. Ik ben heel erg bleek en word heel erg langzaam bruin
En dat is lullig, want mijn omi, mijn tante, mijn moeder, mijn broer… Ze zijn allemaal vrij bruin en na één dagje zon zie je zo waar hun zwemkleding heeft gezeten. Maar ik? Ik ben wit als een lelie. Ik woon nu negen maanden in een tropisch land en NU PAS is er een MINI BEETJE verschil te zien in de teint van mijn huis.

9. Ik vind Vlaamse televisie veel beter dan Nederlandse 
Sommige programma’s worden wel van elkaar overgenomen, maar het meerendeel niet. En de kwaliteit van Vlaamse televisie vind ik echt beter. Elk jaar weer nieuwe programma’s, veel humor en creativiteit… Yep, Flanders has my vote!

10. AANKOMEND WEEKEND BEN IK COMPLEET LOS AAN HET GAAN OP ZOUKOUT! EN VOLGEND WEEKEND KOM IK VOOR DRIE WEEKJES NAAR NEDERLAND EN BELGIË! FEEST!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s