Vijf adviezen die mijn vader me vroeger gaf (+ Uit De Oude Doos)

ppsZoals alle ouders zaten die van mij ook boordevol adviezen. En mijn ouders waren ook nog eens gescheiden, dus het was dubbel feest. Ik geef je hier in ieder geval vijf voorbeelden, mét een linkje naar een oude blog uit 2010. Enjoy!

 

 

 • Vertrouw nooit iemand waarvan de ogen dicht bij elkaar staan
  En het erge is, tot op de dag vertrouw ik niemand van wie de ogen te dicht bij elkaar staan. ER IS HIER GEEN WETENSCHAPPELIJK BEWIJS VOOR!!!

 •  Trouw met een rijke voetballer
  We zijn niet getrouwd, maar De Belg is wel een zeer grote kanshebber voor een gratis ticket dat toegang biedt tot een eeuwig leven met mij. Prof is hij niet, maar hij heeft wel ooit een prijs gewonnen voor De Beste Bankzitter?

 • Droog je tenen goed af
  De rest was beduidend minder belangrijk, volgens el padre.

 • Blijf maagd tot je 35 bent 
  Mijn vader had het niet zo op jonge knullen in de buurt van zich dochter. Sorry pap, ik vrees dat je plan wel mislukt is 😦

 • Niemand wil een Peter zijn
  En wat hij daarmee bedoelde kun je HIER lezen! 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s