Reis naar de Filippijnen

Ik heb een unieke kans gekregen: ik kan een reis naar de Filippijnen maken. Ik moet de reis alleen wel zelf financieren. En op dit moment heb ik daar niet genoeg middelen voor. Dus, mijn lieve lezers, doe ik een beroep op jullie! Ik wil jullie vragen om in ieder geval te lezen over mijn trip en daarna te beslissen om eventueel te doneren. Liefs en duizend kussen!

https://www.gofundme.com/roxtoluzon

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s