We gaan weer eens verhuizen

shnghNou kinders, ik grossier de laatste tijd weer in vooral geen inspiratie hebben. SORRY! Vind het zelf ook helemaal kak. Maar ik kan het allemaal weer uitermate goed verklaren hoor.

Het zit namelijk zo. Verhuizing nummer vijf in vier jaar komt er namelijk aan. Deze keer gaan we naar Shanghai. Die stad in China. Zin in. Wordt helemaal gekkenhuis. Gaaf en alles.

Maar goed, de realiteit is dus dat ik in een rommelig huis leef. En ik word daar dus zelf ook rommelig en naar van. Waardoor ik dus werk in de slaapkamer, omdat mijn ogen de woonkamer gewoon niet aankunnen. Al die dozen. Al die spullen. Je zou toch denken van “yo Rox, jullie wonen toch gemeubileerd, dus jullie hebben niet eens zoveel spullen meegenomen’’, NOU, dat dacht ik ook, maar het tegendeel blijkt waar.

Boeken bijvoorbeeld. Ik heb zoveel boeken. Love boeken. Maar niet tijdens een verhuizing. Het maakt het extra moeilijk dat China precies wil weten wat voor boeken ik heb. Nu wil het toeval dat ik trotste bezitter ben van het boek ‘De opkomst en ondergang van het Communisme’. Ben benieuwd wat ze daar in China van vinden.

Mag ik trouwens ook even klagen over het feit dat ik nu heel handig moet inpakken voor minstens twee maanden? Ik ga namelijk volgende week naar de Filipijnen met een rugzak. En schoenen die vies mogen worden enzo. Oude kleding waar ik comfortabel in rond kan lopen. Ik vlieg vanaf de Filipijnen in één keer naar Shanghai. Lachen, maar heb daar natuurlijk totaal andere kleren nodig dan tijdens mijn backpackreis. Oplossing: Stijn neemt voor mij een koffer mee. Nou volgende dilemma, want 25 juni vliegen we voor onze jaarlijkse vakantie naar Nederland. Waar ik een maand verblijf. Pas als ik terugkom, krijgen we onze spullen die worden overgescheept. Dat bedoel ik dus: twee maanden moet ik in een backpack en een koffer proppen, en dat dan ook nog een beetje handig.

Nou, jullie merken het. Verhuizen is helemaal niets voor mij. Gelukkig heb ik hartstikke veel zin in Shanghai, want anders was ik in staat om mezelf gewoon uit het raam te gooien. Oké, niet echt, maar je begrijpt het. Hopelijk snel weer meer verhaaltjes, leuke verhaaltjes, bol van de inspiratie!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s