De enige echte Pilipina Awards!

IMG_1207Ik ben nu een paar dagen “terug” van mijn reis naar de Filippijnen en met terug bedoel ik dat ik naar Shanghai ben gevlogen, onze nieuwe woonplaats. Dat was allemaal even heel hectisch, druk en idioot maar inmiddels heb ik iets meer tijd om alle indrukken te verwerken. En omdat ik dat niet alleen maar op een saaie serieuze volwassen manier wil doen (er waren namelijk ook veel momenten die kinderachtig grappig gezellig waren) presenteer ik jullie hierbij de enige echte Pilipina Awards! En omdat we allemaal zoveel van lijstjes houden, daarom ook.

Beste t-shirt award
Sowieso het shirt waar “I love being Catholic” op gedrukt was. In grote letters, uiteraard. Good for you schat!

Beste kinderen
De #kidsofCaloocan natuurlijk!

Making new friends

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste verwonding
De splinter diep onder mijn duimnagel die daar is gekomen toen ik heel stoer en alleen mijn klamboe aan een bed vastmaakte. I am so hardcore. #ergeverwonding #levensgevaar

Beste kledingstuk
Mijn blauwe shirt die ik zo vaak heb gedragen dat ‘ie zelfs na drie keer wassen nog stinkt. Ritueel verbranden dan maar.

Beste vervoersmiddel
De trycicle! Lachen joh, brommertje met zijspan eraan. Maar ik zat liever achterop de brommer #meerruimte #meerwind #lekkerafkoelen #romantischachteropbijkleinefilipinoboys

Lekker achterop bij hotte boyzzzz

Lekker achterop bij hotte boyzzzz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste vieze beest
De heremieten kreeft. Hebben jullie ooit een heremieten kreeft gezien ter grootte van twee tennisballen? Nou, ik nu wel. En het is niet aan te raden. BAH. ENG. VIES. UGH. Gillen!

Beste zwemplek
De pacific ocean, vooral omdat we op een schiereiland waren waar nooit toeristen komen. Samen met de locals in de oceaan, ik zal het nooit vergeten.

IMG_1347

Hallo oceaan!

Beste plek om je te wassen
Moeilijk deze hoor. Zoveel emmers, zoveel teiltjes om uit te kiezen. Maar ik ga voor de free flow waterbron op het eerder genoemde schiereiland. Als je op je hurken ging zitten in een rare bocht, leek het net of je onder de douche stond/zat/dinges.

 

Beste slechtste omkleedplek
De vier planken naast die wasplek waar ik een spin zag ter grootte van mijn dijbeen. Ik heb nog nooit zo snel een beha aangekregen.

Beste hond
“Pupje”, zoals ik de pup van Bataris maar genoemd heb. Zo ondeugend maar zoooooooo liiiieefffff. Ik wil hebben!

Beste slechtste slaapplek
Het stiltecentrum waar we heel veel dingen deden behalve stil zijn. Slapen op een bamboeplank in een kamer met een kakkerlakkenplaag. Kakkerlak op hoofd. Hoezee!

Beste hangmat
De hangmat op het terrein van Bataris, de organisatie die ter plekke de reis voor ons heeft begeleid en gepland. Even heerlijk relaxen na alle heftige indrukken, een dag voordat ik naar China vloog.

Hallo mag ik terug naar deze plek?

Hallo mag ik terug naar deze plek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je ook de serieuzere kant van deze persreis voor het goede doel beleven? Kijk dan alvast naar deze filmpjes (er komen er nog twee aan) of volg RoxanneWorld op Facebook, waar ik zal linken naar publicaties!

Advertenties

2 Reacties op “De enige echte Pilipina Awards!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s