Rox en Eelco geven antwoord VI

image-1-jpgHey hallo, zijn we weer. Nummmmmeerrrr zzzzeeessss zzzeeesss zzeess zes *kermisvoice*. Het houdt maar niet op met jullie prangende vragen en zoals altijd zijn wij de beroerdsten niet (al zijn we wel wat verkouden zo tegen het einde van het jaar maar dat terzijde) en hebben we weer ons best gedaan jullie questionz zo goed mogelijk te beantwoorden. Komtieee:

Vegetarisch recept
Vegetarische paddestoelenrisotto (2,1 personen).
Nodig:
olijfolie
1 ui
2 stengels bleekselderij
3 teentjes knoflook
droge witte wijn
risotto (duh)
een assorti paddestoelen
2 bouillonblokjes (bospaddestoelenbouillon als het per se vega moet)
peper, zout, tijm
eventueel diepvriesdoperwtjes
ferme klont roomboter
parmezaanse kaas

Hak de ui, knof en bleekselderij naar de getver. Knikker een genereuze plens olijfolie in een pan, laat warm worden en hup die hele fijngehakte bende er in. Dit alles op medium hoog vuur. Maak ondertussen een liter bouillon met de blokjes. Flikker drie handjes risottorijst bij de groente. Als de risotto na enkele minuten glazig en doorzichtig wordt blus je de boel af met de wijn. Ohja, blijf ten alle tijde roeren. Als de wijn geabsorbeerd is, een flats bouillon er bij. Zodra de bouillon geabsorbeerds is nieuwe toevoegen. Dit ongeveer 18-20 minuten herhalen. Blijf roeren bitch. Eventueel op het laatst nog de erwtjes toevoegen. Ondertussen kan je in een ander pannetje de paddo’s bakken op niet te hoog vuur. Beetje tijm/peper/zout eroverheen. Als de risotto en de mushrooms klaar zijn hossel je de hele bende door elkaar, en vergeet niet die ferme jetser roomboter erdoor te smeren. Ook rasp je de kaas helemaal de moeder, en smijt het er maar gewoon doorheen. Wel een beetje bewaren voor garnering on top of things.

Maak dit voor een date en het wordt gegarandeerd batsen.

Grootmoeders
Biologisch gezien hedde dr altijd twee, één van je vaars kant en eentje van je moers kant. Maar tegenwoordig zijn er zoveel uiteenlopende gezinssituaties, dat je er ook meerdere kunt hebben. Grootmoeders staan bekend onder verschillende namen. Zo gaan ze ook door het leven als oma, omi, nana, granny, beppe of whatever normaal is bij jou thuis.

Klemtoon roxan
Die ligt op de x. RoKSan. RoKKKKSSSSan.

Grote tieten
Groot, groot, wat is groot… Lolo Ferrari, die had wel redelijke jetsers.

Meloen
De meloen is een bolvormig orgaan bestaande uit een klomp olieachtig weefsel gelokaliseerd op de kop van de meeste tandwalvissen; de meloen geeft deze zeezoogdieren hun karakteristieke uiterlijk. Bruinvissen hebben geen meloen. Wetenschappers kennen de exacte functie van de meloen nog niet, maar veronderstellen dat de meloen een rol speelt bij het focussen van de klikgeluiden voor echolocatie.[1] Sommige wetenschappers denken dat de meloen eveneens een functie vervult bij het diepzeeduiken en het drijfvermogen van de zeezoogdieren. Wat is Wikipedia?

Palmolie Orang-Oetang
Dit is de nieuwste limited edition smaak DubbelFrisss. Na Kaktus-Zeehond en Bosui-Cavia is er nu: Palmolie-Orang Oetang. Vet lekker! Maar even on a serious note: die fluffy ginger aapdieren zijn dus de sjaak omdat jij zonodig palmolive op je kokosnoot moet smeren. Lees en leer: (LINK)

Een man alleen
We zijn benieuwd wat nu precies je vraag is. Zoek je een man alleen? Of ben je een man alleen en wil je weten hoe dat precies allemaal werkt? In het eerste geval: Je kunt ze vinden op Tinder of Grindr. In het tweede geval, hier een aantal tips:

  1. Leer koken
  2. Leer de was doen
  3. Leer je huis schoonmaken (of huur een kuisvrouw (en geen kaasvrouw))
  4. Neuk jezelf helemaal de moeder (antwoord op vraag 1 kan hier bij helpen want is gewoon een succesrecept)

Jenever onder rox
Oei! Hier maak je bijna een kapitale fout. Over het algemeen kunnen we namelijk stellen dat jenever inderdaad IN Rox moet in plaats van eronder. Helaas vindt deze Rox jenever erg goor, dus kotst ze na het nuttigen ervan de boel wel eens onder ja. Maar wat was nou precies je vraag?

Ik ben bang voor meisjes
Het is begrijpelijk dat je angst hebt voor iets dat drie dagen bloedt en niet sterft, maar dat is schromelijk overdreven. Zolang je ze voorzichtig benadert en er niet in één klap bovenop gaat zitten, hoef je je over het algemeen geen zorgen te maken om nagels in je gezicht of tanden in je arm. Ook kun je ze beter proberen te lokken met het recept uit vraag 1 dan met “psssst” of “heee sgatjeuhhuh” (dikke tip).

Roxanne Facebook
Ga ik toch niet geven jonguh! Overigens, Facebook is uit man! Tegenwoordig doen we het op Snapchat. #hondensnuit #LIK

Lingo opgeven
HOE VAAK MOETEN WE HET NOU NOG ZEGGEN FUCK DAT FUCKING FUCK LINGO!1!!FUCK!

Nou tot volgend jaar love you doei

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s